[O2FL] Moduł Komfortu 1KO 937 087 D poszukuję lub zamiennik
Zamieszczone przez luckd
Druga sonda raczej nie ma wpływu na skład mieszanki, może coś niedokładnie poskładałeś i jest nieszczelność. Sprawdź tą grubą rurę powietrza, szczególnie przy odmie, pod spodem jest jeszcze taki cienki wężyk.
W mojej BFQ zagazowanej także miałem problem z rurką przy odmie, z starości pękła. Wymieniłem część przewodu i jest w porządku.
Natomiast czy błąd sondy lambda - zbyt ubogiej mieszanki nie jest związany z zagazowaniem auta?
[O2FL] Moduł Komfortu 1KO 937 087 D poszukuję lub zamiennik
Witam
Jak w temacie,szukam modułu komfortu o numerze 1KO 937 087 D do OIIFL 1.4 tsi z 2009r wersja ambiente ,ewentualnie jaki jest zamiennik żeby wszystko chodziło w mojej octavce jak należy? Jakie inne moduły będą ewentualnie pasowały?
Pozdrawiam
Re: Moduł Komfortu 1KO 937 087 D poszukuję lub zamiennik
Zamieszczone przez fan
Witam
Jak w temacie,szukam modułu komfortu o numerze 1KO 937 087 D do OIIFL 1.4 tsi z 2009r wersja ambiente ,ewentualnie jaki jest zamiennik żeby wszystko chodziło w mojej octavce jak należy? Jakie inne moduły będą ewentualnie pasowały?
Pozdrawiam
Czy na pewno będzie wszystko działało przy tym module.Znalazłem jeden na allegro,ale jak już kupię to wiadomo,że nikt nie wymieni,potrzebuję pewnej odpowiedzi.
[ Dodano: Czw 02 Lip, 15 08:06 ]
Moduł lub zamiennik dalej poszukiwany,czy ktoś pomoże w namierzeniu numeru zamiennika?
witam mam problem. Moduł komfortu nie odpowiada. VCDS nie łączy się z modułem podczas wyboru modułu. A gdy sprawdzam błędy wyświetla się że jest ok. Przed tym dodałem kodowanie zmieniłem ryglowanie drzwi powyżej 15 km/h i otwarcie przy wyjęciu kluczyka ze stacyjki. po tym jak mi padł akumulator już tego kodowanie nie było. domykanie szyb z kluczyka działa itd. Co mam zrobić pomocy. o ile dobrze ogarnąłem to moduł 1K0937085D
witam mam problem. Moduł komfortu nie odpowiada. VCDS nie łączy się z modułem podczas wyboru modułu. A gdy sprawdzam błędy wyświetla się że jest ok. Przed tym dodałem kodowanie zmieniłem ryglowanie drzwi powyżej 15 km/h i otwarcie przy wyjęciu kluczyka ze stacyjki. po tym jak mi padł akumulator już tego kodowanie nie było. domykanie szyb z kluczyka działa itd. Co mam zrobić pomocy. o ile dobrze ogarnąłem to moduł 1K0937085D
Aby połączyć się z modułem 09 - samochód nie może być zamknięty - centralny zamek musi być w pozycji otwarty!
Jak się już połączysz z modułem - to wejdź w adaptacje i tam ustaw Autolock i Autounlock.
sprawdziłem faktycznie ale przypatrzyłem że moduł 46 taka sama historia podczas skanu wyświetla ok a nie da się wejść w moduł. czy przyczyną może być wymiana modułu pod kierownicą z DA na CH?
Komentarz